donderdag, februari 20, 2014

Hobo chique


Jas - Cos | Trui - Maison de Bonneterie | Blouse - Modström | Legging - Zara | Schoenen - H&M

Vandaag ein-de-lijk weer een outfitpost, de laatste outfit plaatste ik in augustus (!) dus het was wel weer nodig. Hier draag ik eigenlijk wat ik het liefst draag: zwart/grijs, oversized, grof en toch chique. Mijn winterjas van COS heb ik (ook) nog helemaal niet laten zien, dus hierbij. Deze winter leef ik echt in deze jas, maar op een koude dag als deze is het wel nodig om er een lekkere warme - van je papa geleende - trui onder te doen. De hakken van H&M zijn nog steeds een van mijn favorieten omdat het helemaal geen H&Mmetjes lijken en ze van erg goede kwaliteit zijn. De laatste tijd merk ik dat ik veel vaker de H&M even binnenloop dan vroeger: lekker goedkoop en kleding van goede kwaliteit. Ik merk dat ik bloggen nog steeds heel erg leuk vind en daarom ook vaker outfitposts als deze plaatsen. Wat vinden jullie van deze outfit?

Deze foto's zijn (mede) mogelijk gemaakt door mijn lieve vriendinnetje die voor haar fotografieportfolio supergraag achter de lens wil staan.

7 opmerkingen:

  1. Leuke outfit, je laarsjes zijn stoer. Helemaal in combinatie met de broek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn leuk geworden, droppies! XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie combinatie! Die broek staat je goed!
    Liefs, Simone

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een hele leuke outfit! Je laarsjes zijn heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een heel toffe outfit! En dat de trui van je papa is maakt het extra cool! Die laarsjes zijn idd geen duidelijke H&Mmettjes, erg leuk!

    Liefs, Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, echt een hele mooie outfit! Ik ben echt verliefd op je jas. En je laarsjes van de H&M zijn ook heel cool!
    Liefs, Angela

    BeantwoordenVerwijderen