Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Florien, 19 jaar oud en ik studeer Branding aan het Amsterdam Fashion Institute. In augustus 2013 ben ik voor mijn studie verhuisd naar een superleuke kamer in Amsterdam. Mijn jeugd ligt in het prachtige Bloemendaal en in het weekend ben ik daar nog vaak te vinden om mijn ouders en vrienden daar te bezoeken. 

Studeren aan het Amsterdam Fashion Institute is ontzettend leuk maar ook ontzettend tijdrovend - en dan heb ik het over nachten voor deadlines niet slapen en de hele nacht in volle concentratie doorwerken, die ochtend nog enorme stress hebben en bijna flauwvallen in de trein omdat je lichaam het gewoon niet meer aankan. Maar gelukkig deel ik al dat leed met een heleboel lieve vriendinnen die er altijd zijn om me te steunen! Verder past de opleiding enorm goed bij me en ik vind Amsterdam helemaal het einde dus ik hoop hier nog lang te mogen blijven wonen.

De naam van mijn blog komt voort uit een fenomeen dat mij afgelopen zomer enorm opviel: in Nederland is het namelijk 's-zomers zo koud dat iedereen in juli gezellig in zijn winterjas de straat op gaat. En dan heb ik het over bont, sjaals en dikke wol. Love Nederland. 

Ik hou verder heel veel van reizen, chocolade, mijn vriendje en natuurlijk van een goed feestje. Ik hoop dat ik hierbij een goed beeld heb gegeven van mijn leven en voor vragen kan je me altijd mailen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten