donderdag, juli 18, 2013

Swimwear at Zalando


Ik denk dat er bijna niemand meer is die de webshop zalando niet kent, ze verkopen alles: van schoenen tot bedtextiel tot jassen en galajurken. Als ik het internet afstruin naar leuke kleding kom ik altijd wel langs zalando, ze verkopen erg veel merken en er is ook vaak sale: wat voor mij als studentje dan weer erg aantrekkelijk is. Nu we midden in de zomer zitten en sommige mensen (including me) nog op vakantie gaan, is het fijn om te weten dat zalando bijna elk merk badmode wel verkoopt. Grote en kleine merken, veel keuze en veel verschillende modellen. Ik ben zelf in het bezit van een paar bikini's van H&M, maar die bikini's gaan vaak niet zo lang mee: als je van plan bent een leuke bikini aan te schaffen van goede kwaliteit raad ik je zeker aan zalando.nl een keertje te bezoeken. Ik heb voor jullie een selectie gemaakt van de leukste badmode bij deze webshop.




Op de website kan je erg gemakkelijk via 'Dames' naar 'Badmode' gaan, als je een bepaald merk zoekt kan je die invullen en - handig - de populaire bikini's staan boven aangegeven. De bikini van Napapijiri vind ik vooral leuk door de felle kleur en het simpele ontwerp, hij is ook verkrijgbaar in onder andere geel en roze, maar ik vind rood het leukst bij mijn blonde haar staan. De tweede bikini is van Guess, een merk waar ik bij voorbaat al verliefd op ben. Ik vind de strikjes aan de zijkanten van het broekje erg schattig staan en het is een mooie kleur blauw. De derde bikini is een bandeau-bikini, ik vind deze vooral leuk om het strikje aan de top en het model van het broekje. De vierde bikini van Pepe jeans - ook een superleuk merk - is ook verkrijgbaar in het groen, maar het roze matcht mooi met het zwart/wit. De laatste bikini is van Bruno Banani, en ik vind vooral de kleurcombinatie van deze bikini erg mooi. Als je op de bikini's klikt aan de onderkant van het plaatje kom je op de zalando site terecht waar ze staan. 


Zelf ben ik niet iemand die vaak badpakken draagt, maar voor deze leuke badpakken van Brigitte Bardot maak ik zeker een uitzondering! De badpakken hebben een strikje die je achter je hals vast kan maken, maar deze kan je er ook afhalen zodat je een bandeau-badpak hebt. Bandeau-badpakken vind ik altijd leuker dan normale badpakken, omdat je zo je schouders onbedekt laat en het er sexy en elegant uit ziet, omdat een badpak soms een vlak geheel is zonder vorm. Ik vind de print erg origineel, het geeft een vintage feeling. De achterkant van deze badpakken is zwart met een open achterkant onder je sluiting, wat zorgt voor een sexy uitstraling. 


Tot slot wilde ik jullie deze tops niet onthouden: het is ook geen toeval dat de eerste twee tops van Guess zijn, een favoriet merk van mij. Ik vind vooral nummer 2 erg leuk omdat de rode roosjes zo leuk matchen met de zwarte achtergrond. De eerste bikinitop vind ik erg mooi en licht voor de zomer, en de panterprint is niet ordinair omdat er een mooi tie dye verloopje in zit. De bikinitop van Ted Baker vind ik erg chic en elegant, Ted Baker is iets duurder, maar daarom wel van goede kwaliteit. Ik vind de grijze print erg mooi en de zwarte contourlijnen maken het geheel af. 

Hebben jullie ooit een bikini bestelt bij zalando.nl? Of zijn jullie van plan er een te bestellen? En wat vinden jullie de leukste bikini/badpak van de bovenstaande opties?

Misschien zijn jullie de roze knopjes rechtsboven al opgevallen? Hiermee kan je mij gemakkelijk volgen op instagram, facebook en bloglovin'! Het is simpel: druk gewoon op het betreffende icoontje en je word meteen naar de goede site geleid!

5 opmerkingen:

  1. Die zijn echt leuk! Toen ik opzoek was naar leuke bikini's hadden ze ze nergens, en nu juist heel veel leuke, nu ik al heb

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt echt leuke Bikinis eruit gekozen!

    NEW BLOG:

    http://www.voguence.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmm, ik vind alle bikini's niet mooi en saai.
    Kijk anders op victoriassecret die hebben kleurrijke bikini's en ze hebben uitverkoop.
    De badpak met Brigitte erop is wel grappig.
    BLOG

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb zelf ook 2 bikini's van Victoria's Secret en heb hier ook een keer iets over geschreven! Ze verkopen inderdaad prachtige dingen ;) X

      Verwijderen