zaterdag, juli 20, 2013

Fetishism in Fashion


Gisteren ben ik naar de Moba (Mode Biënnale Arnhem) geweest om de expositie 'Fetishism in Fashion' te bekijken (onder andere door Lidewij Edelkoort!). Ik was zelf én nog nooit in de Moba én nog nooit in Arnhem geweest, maar ik vond Arnhem een prachtige stad. Het onderwerp van de expositie vond ik erg uitdagend en leuk om te bekijken, het is opvallend hoe veel ontwerpers geïnspireerd zijn door fetisjisme. Fetisjisme kan ook zo veel kanten op, zo loop je van een zaal vol met baby-outfits door naar een zaal met bondage/s&m geïnspireerde looks en dan weer naar een kamer vol paspoppen met enorme winterjassen aan. Ik raad het iedereen aan één van deze 2 dagen nog snel te gaan kijken, want de 21ste is helaas de laatste dag dat de expositie er is. Hieronder kan je de foto's bekijken die ik heb gemaakt (wel iPhone kwaliteit, sorry!):» Follow On diraît que c'est la mode on facebook and instagram

5 opmerkingen:

 1. Wow, mooie foto's en toffe outfits :)
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig, ik was laatst in Burgers' Zoo waar ze ook een tentoonstelling van Moba hadden, en ik was ook van plan er een stukje over te schrijven! Haha ;P.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je er bent geweest, ik heb daar dit jaar gewerkt ! Ik vond het zelf ook heel erg mooi, lidewij heeft het goed gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen