zaterdag, juli 20, 2013

Welcome to the family


Vanochtend rond half 9 kwam hij aan: mijn nieuwe (spiegelreflex-)camera! Gistermiddag besloot ik dat ik in plaats van het rondstruinen van camerareviews, het bezoeken van fotowinkels en het twijfelen maar gewoon de knoop moest doorhakken en een camera moest bestellen. Ik heb, na veel research, gekozen voor de Canon EOS 600D met een 18-55 mm zoomlens. Hij heeft een uitklapbaar schermpje, wat erg handig is om foto's vanuit bepaalde hoeken te maken, ook zitten er heel veel standen op en kan hij ook filmen! Ook heb ik er een statief bij gekocht, die is ook prachtig en helemaal niet duur. Ik ben al een beetje begonnen met foto's maken en ben er echt heel erg blij mee! Welkom bij de familie, cameraatje!


Welke camera gebruiken jullie zelf?

» Follow On diraĆ®t que c'est la mode on facebook and instagram

5 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie camera zeg!
    & handig zo'n statief erbij. (:
    Ik gebruik zelf de Nikon d3100.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige camera! Daar zal je vast veel plezier mee beleven. :) Zelf heb ik een Canon eos 1100D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Zelf heb ik een klein digitaal cameraatje, een 'standaard' toestel. Is dit de eerste spiegelreflex camera die je ga gebruiken? Of heb je al meer ervaring met 'goede' camera's?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is de eerste spiegelreflex camera die helemaal van mij is :) Ik gebruikte altijd de camera van mijn moeder, ook een Canon EOS, een wat ouder model. Ik denk dat ik nog wel even bezig ben om alles te ontdekken op deze nieuwe! X

      Verwijderen
  4. Mooie camera ik gebruik dezelfde hihi :)

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen