vrijdag, september 20, 2013

Stylight.nlDe afgelopen maand is superdruk voor me geweest, ik ben met mijn nieuwe opleiding begonnen en het is niet normaal druk. Maar tussen deze drukte heb ik toch nog wel tijd om af en toe het internet af te struinen op zoek naar inspiratie - want geloof me, op het amfi is inspiratie toch wel priority number 1 -. Op stylight.nl kan je een profiel aanmaken waarna je je enorm kan laten inspireren door looks, items, blogsters en andere personen die mode interessant vinden. Zelf vind ik de site enorm handig en ik wil dit graag met jullie delen. 


Je kan op vele manieren zoeken naar items en outfits. Ten eerste door bovenaan de site op een hashtag te klikken (bijvoorbeeld: #zara #blogger #mango #bag #heels), zo kom je snel bij outfits terecht die jij leuk vind. Bij deze outfitfoto's staan meestal alle items die de persoon draagt en hier kan je dan vervolgens op klikken: zodat je het item direct aan kan schaffen bijvoorbeeld. Ik vind het zelf erg leuk om blogsters te volgen, zoals bijvoorbeeld Red Reiding Hood.

Verder kan je kijken bij trending users en trending items, dit zijn de items en gebruikers die het meest worden bekeken en opgezocht. Hier zitten vaak hele leuke dingen tussen! Ook kan je bovenaan de website klikken op looks, dames of heren om te zoeken naar je eigen smaak kleding, of de zoekbalk gebruiken.


Deze items heb ik alvast uitgezocht, voor deze winter ben ik op zoek naar witte Dr. Martens die ik echt het einde vind. Ook de zilveren armband van Club Manhattan en de tas van Philip Lim zijn geweldig. Ik ben een beetje binnen een zilver-zwart-wit kleurenpatroon gebleven, wat ik eigenlijk al de hele tijd aan het doen ben. Toch maar op zoek gaan naar gekleurde items anders wordt mijn leven zo zwart en duister haha!Wat natuurlijk het leukste is, is dat je je eigen profiel aan kan maken en je eigen outfits kunt uploaden. Zelf heb ik ook een profiel, en ik zou het leuk vinden als je me zou volgen! Ik post outfits en je kan ook de items en looks zien die ik heb opgeslagen. Klik hier om mij te volgen op Stylight!

Dus ik zou zeggen: maak snel een profiel aan en laat je inspireren! 

» Volg Winterjassen in de zomer op facebook & instagram

4 opmerkingen:

 1. Leuk stukje! Ik vind het een leuke site, maar doe er eigenlijk niet zoveel mee...

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk stukje!! Stylight is erg leuk :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb wel een account, maar ik heb toch liever WhatIWear.. Weet eigenlijk niet waarom, welke richting op het AMFI doe je nou ook alweer precies? Ik twijfel nml nog tussen Design en Branding.

  Liefs! Idwerd
  invisiblecreations.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ken ik helemaal niet! Snel maar een keertje op kijken :) Ik doe branding! Als je vragen hebt kan je altijd mailen, liefs

   Verwijderen