donderdag, september 26, 2013

De kers op de taart

Shoes - H&M

Na 4 maanden wachten zijn ze een paar weken geleden dan eindelijk aangekomen: mijn enkellaarsjes van H&M. In een impulsieve bui in Griekenland deze zomer zag ik in een snel wifi-moment dat deze schoenen weer te koop waren online en ik twijfelde geen moment. Helaas duurde het - H&M stylo - veel langer dan verwacht totdat ze aankwamen dus vandaar mijn blijdschap. De pluspunten? De schoenen lijken totaal niet op H&Mmetjes, maar eerder op veel duurdere schoenen: zo dacht een vriendin dat ze van Jeffrey Campbell waren! Doe je toch mooi voor 40 eurootjes denk ik dan! Ook passen ze bijna bij alles en door de hak staan ze erg elegant. Het enige minpunt is dat ze niet lekker zitten, wat resulteert in dagen van pijn op school: maar na een weekje inlopen gaat het al veel beter. Ook ben ik niet gezegend met een lage wreef, dus daarom doet het ook veel meer pijn. 

Maar los van dat stomme minpunt raad ik deze schoenen zeker aan; en al helemaal voor dat geld. Wat vinden jullie van deze schoenen?

» Volg Winterjassen in de Zomer op facebook en instagram

7 opmerkingen:

 1. Het is niet helemaal mijn smaak, maar ik vind het wel gaaf om andere mensen erop te zien lopen. Ik ben erg benieuwd naar hoe je ze gaat combineren! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super vette laarsjes!! Ben benieuwd hoe ze je staan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super vette stoere laarsjes! (ik dacht ook even dat de laarzen van een duurder merk waren)

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, die schoenen zien er echt totaal niet 40-euro uit! Ze lijken echt heel erg duur en van een of ander bijzonder merk. Geweldig! Hopelijk zitten ze snel gewoon goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuke laarsjes! Zien er nog best duur uit vind ik.. en dat voor 40 euro!

  BeantwoordenVerwijderen