donderdag, juni 27, 2013

Esprit webshop


Zoals de meesten van jullie wel weten, is het eindexamen geweest en zijn er in de loop van volgende week diverse diploma-uitreikingen. Ook staan er veel examenfeestjes op het programma: redenen genoeg dus voor mij en bijna alle mensen in mijn omgeving om een nieuw, leuk, zomers en chique jurkje aan te schaffen! Toen ik deze week in mijn zoektocht naar het perfecte jurkje kwam, kwam ik ook langs de webshop van Esprit. Hoewel dit merk voor mij nooit zo aantrekkelijk was de afgelopen jaren, hebben ze me met deze zomercollectie echt verrast. Er staan superleuke jurkjes tussen en ik vind ook de blousejes van Esprit erg mooi. De kleding van Esprit heeft goede kwaliteit en kan dus nog wel minstens een jaartje mee, wat het erg aantrekkelijk maakt voor mij als aankomend arm studentje.


Op de site viel het me al meteen op dat je heel makkelijk kan vinden waar je naar zoekt. Er staan namelijk subkopjes bij elk kledingstuk waar je op kan klikken, zo vind je dus meteen wat je wil en aangezien Esprit een vrij groot aanbod jurkjes heeft vind ik dit heel fijn. De Esprit biedt veel kleding aan, maar omdat ik natuurlijk naar jurkjes zocht sprong ik meteen naar deze sectie.


Zelf heb ik dinsdag mijn diploma-uitreiking, en het liefste wil ik dan een hoog gesloten jurkje dragen in een vrolijke kleur, omdat we in dit depressieve Nederland de zomer toch tegemoet moeten komen. Maar omdat ik zelf iemand ben die héél erg van zwarte kleding houdt kon ik het niet laten om een zwart jurkje tussen mijn selectie te doen. Dit zwarte jurkje is precies wat ik leuk vind, een beetje doorschijnend en toch erg chique doordat de jurk hoog gesloten is. Bij de derde jurk vind ik het blauwe accent heel leuk tussen de zijdeachtige stof, ook de lange mouwen vind ik heel leuk omdat het natuurlijk niet heel warm is (helaas). Ik zou de jurken zelf matchen met een paar leuke sleehakken of zwarte pumps, een panty hoort overbodig te zijn in de zomer, maar als het echt heel koud is dan een huidkleurige panty. Als je op de namen van de jurkjes klikt kom je direct bij het betreffende jurkje. Als deze jurkjes iets boven je budget zijn is er natuurlijk ook nog de sale, die heel fijn is in dit soort periodes.


Ook word ik altijd zo blij van het kijken naar jurkjes voor kleine meisjes, deze jurkjes zijn gewoon schattig en lief. Vooral het rode jurkje (klik hier voor het jurkje), als er nog mensen met kleine kids naar mijn blog kijken: ik denk dat uw kind deze lieve jurkjes met plezier zal dragen. Voor de kindermode kan je hier klikken: Esprit.

Ik ben verrast door de Esprit en ik vind het erg goed van het merk dat ze zo letten op de trends van deze zomer zoals de kleur wit, kant en denim. Wat vinden jullie zelf van deze jurkjes en van de zomercollectie van Esprit? En welk jurkje van mijn selectie zou jij kiezen voor een diploma-uitreiking?

» Follow On diraît que c'est la mode on facebook

10 opmerkingen:

  1. leuk artikel! Best leuke jurkjes nr 2 is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such wonderful dresses! :)
    I'm a new follower to your blog, hopefully you'll follow me back?

    http://romanticfawn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke post! Ik vind het grijze jurkje echt supermooi!

    Liefs, Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke post ik vind het goude jurkje leuk die het model aan heeft. Zo te zien zou ik het jurkje zelf niet zo snel kopen omdat ik al naar de prijs heb gekeken hihi,
    En anders het eerste grijze jurkje uit je rijtje die spreekt mij ook veel aan.
    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben niet zo van het merk esprit maar vind jurkje nummer 2 en 4 wel erg leuk C:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke blog heb je zeg :D Ik vind esprit een heel leuk merk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Veel plezier bij je diploma uitreiking! Ik hoop dat je HET perfecte jurkje vindt :D X

    BeantwoordenVerwijderen