woensdag, mei 29, 2013

Update: AMFI


Ahh wat was het vandaag een spannende dag! Ten eerste natuurlijk omdat het Frans examen is uitgesteld doordat eenofandere debiel het examen heeft gestolen, maar ten tweede omdat ik vandaag een brief ontvangen heb van het Amsterdam Fashion Institute. 

Er was mij verteld tijdens de intakedag op 20 april dat we in de eerste week van juni een brief thuisgestuurd zouden krijgen waarin het resultaat van de intake stond, maar vandaag kwam de brief dus al binnen! Rond 11 uur vanochtend vertelde een meisje op facebook dat ze was aangenomen en vanaf toen sloeg de paniek toe, en dan bedoel ik paniek in de vorm van rondjes door het huis lopen, trillende vingers, met mijn neus tegen het raam aan staan om te kijken of de postbode er al aankomt en mezelf op alle mogelijke manieren proberen rustig te houden. Maar de brief kwam sneller dan ik dacht en ik was zó blij toen ik het woordje 'positief' zag staan in de brief! Het is me gelukt, ik ben binnen, ik kan een nieuw deel van mijn leven beginnen! Ik heb ontzettend veel zin om volgend jaar te beginnen aan het Amsterdam Fashion Institute in de richting Fashion & Branding en ik heb natuurlijk ook enorm veel zin om in Amsterdam te gaan wonen volgend jaar. Mijn blog zal, hoe druk het ook gaat worden, natuurlijk blijven en ik ga alle leuke, mooie, enge en depressieve momenten met jullie delen. Weten jullie al wat je volgend jaar gaat doen?

Today was one of the most exciting and stressfull days of my life! Firstly because of my French exam, which has been replaced because some kid stole the exam, but secondly because today was the day I recieved my acceptence letter from the Amsterdam Fashion Institute. After completely stressing out I was so happy when I read the words 'positive advice' in the letter. I did it! I'm ready to start my new life! I can't wait to start at the Amsterdam Fashion Institute next year (Fashion & Branding) and I also can't wait to start living in Amsterdam! On my blog I will share every good, bad, sad and scary moment, are you changing your life too next year?


» Follow On diraît que c'est la mode on facebook

23 opmerkingen:

 1. Super leuk!
  Klinkt als een heel boeiende studie (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Gefeliciteerd, ik had je al gespot op het amfi topic op girlscene. Ik denk al 2 jaar na over mijn studie en ik heb 2 opties waarvan 1 amfi, maar ben er nog niet helemaal uit ): Ik ben benieuwd naar jouw verslaagjes e.d. misschien dat het helpt bij mijn keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook overweegt om naar AMFI te gaan! Ik hoop inderdaad dat mijn postsjes kunnen helpen! :)

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd dat je bent aangenomen!  www.style-chameleon.com

  TAMZIN LILLYWHITE GIVEAWAY ON MY BLOG!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That's so exciting dear!!!! Congrats;))
  Thank you for stopping by my blog;)


  www.plogstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha love fb <3
  see you in september florien!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Een meisje uit mijn klas is daar ook aangenomen :)
  Love Appie | jusde-pomme.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Lijkt me super om in Amsterdam te wonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh, dit had ik even over het hoofd gezien! Wat goed zeg, gefeliciteerd! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen