dinsdag, mei 28, 2013

Something Old, Something Green, Something Borrowed

 Top - Asos.com | Skirt - Yvette | Shoes - Ab Donkers

Vanochtend tijdens het opruimen van mijn kamer vond ik in een hoekje dit rokje, het is een rokje met een soort petticoat aan de binnenkant waardoor het rokje bol wordt. Het stofje voelt erg mooi aan en zit heel fijn. Nadat ik verhaal had gehaald bij mijn moeder kwam ik erachter dat het rokje van haar was vroeger en ze hem droeg als rokje voor gala's en andere feesten met vaak een zwarte panty en een zwart shirtje. Ik besloot hem te dragen met een crop top van Asos.com en wedges, aangezien het eindelijk lente is in Nederland. Wat vinden jullie van deze outfit?

This morning while cleaning my room I found this skirt, it's a skirt with a petticoat inside what gives the skirt a lot of volume. The fabric feels lovely and is very comfortable. After asking my mom about this skirt I found out it was hers a long time ago, she used to wear it as a skirt for formal party's. I decided to wear it with a black crop top from Asos.com and wedges, because it's finally spring in Holland. Do you like this outfit?


(ik paste het rokje niet dus heb hem aan de achterkant vastgespeld, wie weet breng ik hem naar de kleermaker om hem in te nemen)

16 opmerkingen:

 1. Wat een mooi rokje! En wat leuk dat die van je moeder is geweest. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige kleur !
  Leuke blog heb je !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof, ik denk dat ik er niet zo snel iets stylish in had gezien, maar je hebt hem mooi gecombineerd

  Love Appie | jusde-pomme.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat het zwart van je topje terug komt in je schoenen! Mooi rokje ook.


  http://vintagemeisje.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen