zaterdag, maart 16, 2013

Shoe Crush




Ik ben iemand met erg, erg veel schoenen. Maar toch heb ik nooit genoeg, er zijn altijd wel schoenen die ik móet hebben. In deze post ga ik de schoenen bespreken die vriendinnen van mij hebben, en waar ik enorm jaloers op ben. Ook heb ik in mijn zoektocht naar plaatjes van deze schoenen nog andere schoenen gevonden die ik echt geweldig vind, dus die heb ik er ook even bijgedaan. Lieve vriendinnetjes, koester deze schoenen, ik ben heel erg jaloers!



De 'Jeffrey Campbell' hakken met spikes. Deze heeft een vriendin van mij vorig jaar voor haar verjaardag gekregen, ze zijn echt heel erg mooi om te zien en zitten ook nog heel erg lekker. Zij heeft de zwarte, maar ik ben ook deze rode tegengekomen en die vind ik ook erg gaaf.


Dit is de Tawnie van Ugg Australia. Ik vind dit geweldige zomerschoenen, ze zijn mooi licht en lopen heel erg lekker doordat het een espadrille is! Een vriendin heeft deze vorig jaar zomer aangeschaft, en je raad het al: stikjaloers.


Ik ben nooit zo'n fan geweest van sneakers, de enige sneakers die ik in mijn kast heb liggen zijn zwarte lak-sneakers van adidas. Dezelfde vriendin van de Jeffrey Campbell schoenen draagt ook vaak Jordans, en ik vind deze blauw met oranje nog wel iets hebben. Toch is dit niet helemaal mijn stijl, maar ik zou het wel een keertje willen proberen. Ik vind het wel heel leuk dat sommige vriendinnen zo'n andere stijl hebben dan ik, daar leer je nog eens iets van!




De creepers op het middelste plaatje zijn van een vriendin van mij, ik vind het lichte roze echt heel mooi en je kan ze goed combineren. De creepers op het bovenste plaatje lijken heel erg op mijn eigen creepers, maar dan roze in plaats van grijs. Ik vind deze creepers heel mooi, ik zag ze toevallig op een andere blog. Ik heb gevraagd of ze nog ergens op een webshop te verkrijgen zijn want ik ben verliefd. De creeper-wedges op de laatste afbeelding heb ik ook al een tijdje op het oog. Toen ik in Zürich was zag ik ze op het laatste moment in een winkel liggen, maar toen moesten we helaas al weer naar huis, dus ik heb mezelf beloofd de volgende keer dat ik in Zürich ben deze schoenen aan te schaffen. In Haarlem zijn ze ook te koop in een winkeltje, maar daar zijn ze veel duurder. Misschien kan ik ze online kopen, als ik weer hard gewerkt heb..



De zwarte 'Libby' heeled sandal van Topshop zijn vorig jaar gekocht door een vriendin van mij. Deze schoenen lijken op het eerste gezicht een complete hel voor je voet door de hoogte van de hak. Maar eigenlijk valt dat enorm mee, al sta je hier de hele avond op te dansen, mijn vriendin is dans- en muziekverslaafd, je voeten voelen géén pijn. En ik kan het weten, ik heb ze namelijk gepast en ook heb ik gezien hoe mijn vriendin pijnloos de avond doorkwam. Het is niet zo dat mijn vriendin elke dag op hakken loopt en hier dus aan gewend is, ik benoem deze hakken bij deze dus officieel als wonderschoenen. Ik ben al een tijdje op zoek geweest, maar heb ze nog niet kunnen vinden. Ik vind de lichte vorm ook erg mooi, voor de zomer, die kleur zie je op het bovenste plaatje.


Dit is de 'Rosabella' van Ugg Australia in de zwarte uitvoering. Een vriendin van mij gaat elk jaar naar Miami omdat haar grootouders daar een huisje hebben, en dit jaar kwam ze terug met deze schoenen. Ze staan haar echt geweldig! 

Ik ben al zo'n 2 jaar bezig met mijn zoektocht naar de perfecte kleur voor de Nike Airmax. Vandaag vond ik dit plaatje en dit is voor mij echt de perfecte kleur. Toch nog maar verder zoeken naar een betaalbare variant van deze kleur want dit is echt wat ik wil hebben deze zomer! De shabbies (Fred de la Bretonière) van het tweede plaatje staan ook al een tijdje op mijn lijstje, maar dit is dan meer iets om volgend winterseizoen aan te gaan denken. Ik vind ze tot aan de knie of net over de knie het mooist.

Wat vinden jullie van deze schoenen en, nog belangrijker, heb jij nog andere schoenen die je enorm graag aan je collectie zou willen toevoegen? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

» Volg On diraît que cest la mode op facebook

9 opmerkingen:

  1. vind vooral de shabbies errug leuk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de lita's met studs heel gaaf! Vooral de rode :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die sneakers zijn gaaf! En spike hakken ook. Alleen ver boven mijn budget...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zoo, jouw vriendinnen hebben echt veel schoenen om jaloers op te zijn haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. de nike airmax vind ik echt heel erg mooi en ik heb je genomineerd voor de liebster awards!!!
    xxx Frederike

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! Dankjewel, ik zal er binnenkort iets mee doen ;)

      Verwijderen
  6. Oooo my god, zulke leuke schoenen! Vooral die roze creepers!!! (laten die nou heel toevallig van mij zijn mhutata!) Nee Flo, even zonder grappen en grollen. Ik hou van de blog (stiekem ook wel een beetje van jou)! Ben me nu al een half uur aan het vermaken op je pagina, terwijl ik hoor te leren voor examens.. *Stop it you!* Als ik dit zo zie, gaat het helemaal goed komen met het AMFI! Dikke kus, anoniempje, beter bekend als je bff'je JB

    BeantwoordenVerwijderen