zondag, maart 03, 2013

30 days challenge
Vandaag ben ik begonnen met een zogenaamde '30 days challenge', ik ga proberen om 30 dagen geen kleding te kopen. Ik geef veel te veel geld uit aan kleding, terwijl ik eigenlijk echt wel even genoeg kleren heb. Ook kan ik er zo voor zorgen dat ik weer een beetje geld heb! In plaats van nieuwe kleding moet ik maar met de oude kleding nieuwe combinaties verzinnen. Ik hoop heel erg dat het gaat werken en dat ik een keertje geld over heb aan het einde van de maand.


Wil je zelf ook een 30 days challenge beginnen? Op DEZE site kan je alle informatie vinden. Je krijgt elke dag een herinneringsmailtje en je kan ook reacties en statussen achterlaten op je 'project'-page. Hieronder een inspirerend filmpje:

1 opmerking:

  1. Wat een geweldig inspirerend filmpje, wat die man daardoor wel niet allemaal heeft bereikt; geweldig! Een boek geschreven, een berg beklommen, 30 dagen geen suiker gegeten. Awesome. Ik moet nog iets bedenken maar ik zou best zoiets willen proberen. En jij ook succes met je niet-shoppen, lijkt me lastig maar te doen :D

    BeantwoordenVerwijderen