woensdag, juli 03, 2013

My boyfriend styles my outfit


Dit hierboven is mijn lieve vriendje die ik vandaag aan de bijna onmogelijke taak heb onderworpen om mij te stijlen. Ik vroeg me af hoe jongens, en dan mijn vriendje in het bijzonder, mij zou stijlen en welke kleding hij mooi vindt. Meneer weet niet te veel maar ook niet te weinig van mode af en heeft - na een lange tijd in mijn chaotische kast te hebben gestaard - een outfit uitgekozen die ik jullie ga laten zien in de foto's hieronder. Hij vond het geloof ik leuk om te doen, maar ik denk niet dat hij dit vaker zal doen dus voor de volgende keer kies ik mijn zusje. Ik laat  onder de outfitfoto's ook weten wat mijn mening is en hoe mijn vriend de stukken bij elkaar gezocht heeft.

Jacket - H&M | Top - MyBrand | Jeans - Bershka | Boots - Sendra

ik haat een dag regen na een dag volle zon.. zo deprimerend.

Nadat mijn vriendje het enige kledingstuk uit mijn kast had gevonden wat ik al jaren niet meer heb gedragen - mijn grijs/witte sjaal - is hij verder gaan bouwen op dit item (geloof ik). Ik werd geroepen of ik een zwarte broek had en een wit jasje, en als finishing touch koos hij deze laarsjes van Sendra. Ik moet wel toegeven dat hij mij 3 verschillende schoenen heeft laten passen. Toen ik deze outfit aangetrokken had merkte hij op dat de sjaal niet geheel volgens plan om mijn nek gedrapeerd was en heeft hij de sjaal naar zijn eigen behoren omgewikkeld. Om eerlijk te zijn vind ik het vernieuwend om mijn sjaal op deze manier te dragen, en leuk ook!

Al met al vind ik deze outfit erg leuk, maar totaal niet mijn stijl.. Het topje van MyBrand heb ik al heel erg lang niet aangehad en van de zwarte broek ben ik ook al een tijdje geen fan meer. Ik zie er volgens mijn vriendje 'classy' uit, en daar ben ik het wel mee eens. Het witte jasje en de laarsjes maken het een klassieke outfit. Ik vind het toch leuker om een beetje klassiek te combineren met een groot vest of mijn zwarte Dr. Martens. Dit jasje was ik eigenlijk een beetje aan het verwaarlozen, en ik wil deze wel vaker gaan dragen de komende tijd. De sjaal vind ik wel leuk, maar die vind ik meer voor hele koude winterdagen dan voor de zomer. Qua kleur vind ik ook dat hij het goed gecombineerd heeft, hij is gebleven bij neutrale kleuren en heeft er bijvoorbeeld niet opeens een fluo-roze accent doorheen gegooid. 

Ik ben wel verrast door de smaak van mijn vriendje, ik weet dat hij natuurlijk niet de moeite genomen heeft om mijn gehele kast drie keer door te spitten en de perfecte kledingstukken eruit te zoeken - dat wens ik overigens niemand toe - maar hij heeft toch nog wel even gezocht naar deze outfit. Ik vind het leuk dat hij mijn Sendra's uit de kast gepakt heeft en het jasje vind ik ook heel leuk. Verrassend dat hij niet een outfit pakt waarin hij mij vaak heeft gezien, maar juist iets totaal anders uitzoekt. Hij vindt gelukkig mijn eigen stijl ook leuk, want ik begon me al zorgen te maken over of ik mijn imago moest veranderen.

Tips voor als je dit zelf wil doen: 
 • Zeg NIET dat je de outfit niet leuk vind, dan stopt hij er meteen mee
 • Geef hem de tijd
 • Bemoei je er helemaal niet mee - ik weet dat dit lastig is -
 • Vertrouw hem, want jongens weten stiekem echt wel iets van mode af!

Wat vinden jullie van deze outfit? Zou jullie vriendje/goede vriend het anders doen of denk je dat hij ook op zo'n outfit uit zou komen?

» Follow On diraĆ®t que c'est la mode on facebook and instagram

9 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit! :) Helaas, ik heb geen vriend, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat ontzettend leuk dat 'ie dat heeft gedaan! Leuke post zeg, en je outfit staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een superleuk idee. En het eindresultaat staat je goed!
  Mijn vriend zou me echt in een combinatie hijsen waar geen mens mee over straat durft denk ik haha. Liefs blognroller

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk idee! Hij kan het nog best goed.
  Leuk vriendje heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat heeft ie goed gedaan!
  (En wat een leuk koppie heeft hij)

  www.liselotte-elisabeth.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen