vrijdag, juni 14, 2013

Here we go again..


Zo langzamerhand begin ik een goede portie gezonde haat tegenover de examens dit jaar te krijgen, eerst werd het examen Frans een dag uitgesteld, toen bleek dat er nog duizend andere examens gestolen waren en nu heb ik ook nog eens een herkansing! Gebeld worden door iemand anders dan je mentor op de dag van de uitslag is een vreselijke ervaring ´Ja Florien, heel jammer, je hebt het nét niet gehaald´. Ik heb zó mijn best gedaan, zó hard gewerkt en dan krijg je dit er dus voor terug.

Het is natuurlijk een enorme domper, en dan vooral omdat de rest van mijn vriendinnen, klasgenootjes, familie allemaal geslaagd zijn en/of er op gerekend hadden dat ik ook zou slagen. Helaas, het is iets anders gelopen dan dat ik dacht: maar het is nog niet voorbij!

Uit de feiten blijkt dat ik op exact 0,05 punt gezakt ben, dat betekent weer dat als ik 1 punt hoger haal op mijn herexamen ik gewoon geslaagd ben, dus daar ga ik dan ook voor! Ik doe het examen Grieks opnieuw en moet een 5,3 halen: klinkt simpel, maar samen met een enorm hoge druk en iedereen die op je toekijkt en wil dat je het haalt is het nog best een moeilijke opgave. Hoewel ik natuurlijk helemaal geen zin heb om 5 dagen te gaan leren, zit er niets anders op dan een knop om te zetten en er helemaal voor te gaan. Dat is dus wat ik ga doen: een knop omzetten en proberen een 8 voor mijn centraal examen Grieks te halen. Het stomme is ook dat ik namelijk wel gewoon 4 zevens op mijn eindlijst heb staan..

Hopelijk begrijpen jullie dat ik, terwijl ik er nét weer klaar voor was elke dag een post neer te zetten, helaas de komende 5 dagen de Medea aan het doornemen ben in plaats van me te concentreren op mijn blog. Ik hoop heel erg dat jullie daarna weer lekker op mijn blog komen kijken!

» Follow On diraît que c'est la mode on facebook

18 opmerkingen:

 1. Oh dit is echt superjammer voor je!.. Maar je hebt nog een herkansing, dus het lukt je deze keer wel! nog 5 dagen doorzetten en dan ben jij zeker en vast ook wel geslaagd! :) Ik duim alvast dat Grieks deze keer wel lukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga lekker knallen Flo. Je kan het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat klote zeg!
  Sterkte en heeel veel succes met je grieks examen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, balen zeg! Al helemaal omdat je met zo weinig punten bent gezakt. In ieder geval heel veel succes! Je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah super balen dat je net gezakt bent! Je her maak je vast goed, aangezien je maar 1 punt te kort kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeel erg veel succes, je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahw wat vervelend joh, maar het komt vast helemaal goed! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kunt het! Heel veel succes, ik moet ook her, maar dit was omdat ik examen heb mogen overslaan ivm met een operatie!


  PS. Er is nu een winactie aan de gang op mijn blog doe je mee?

  www.based-on-beauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. echt heel erg jammer. Maar veel succes met je herkansing. Ik hoop echt voor je dat je het haalt!
  xxx Frederike

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend na al het gedoe met de examens dit jaar. Ik wens je super veel succes! Geloof in jezelf , zoals je ziet staat iedereen hier in ieder geval achter je!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat balen.. Succes! Ik weet zeker dat je het kunt :)
  Liefs!
  http://beautycara.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohnee,
  Grieks was dit jaar inderdaad vervelend (iig de vertaling)

  Gelukkig kan je nog slagen met een herkansing c:
  Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb exact hetzelfde gehad helaas, alleen dan op de havo. Ik was met mijn herexamen op exact 0.4 punt gezakt.
  Uiteindelijk kon ik het 'alvast studeren' project gaan doen. Dan doe je het eerste jaar van je studie 1 of 2 vakken van de middelbare op een avondschool en verder gewoon volledig je studie. Mocht je niet genoeg punten halen voor je her (al komt dat wel goed!) is het misschien iets om naar te kijken, of zoiets er voor jouw richting ook is.

  BeantwoordenVerwijderen