woensdag, juni 12, 2013

Back from Gone

Top - H&M | Shorts - Levi's | (not in the pic) Shoes - Converse All Stars

Na een heerlijke week te hebben gespendeerd in Chersonissos, Kreta, ben ik weer helemaal terug van weggeweest! In Griekenland had ik helaas weinig tijd om te posten, maar dat gaat vanaf nu weer helemaal veranderen. Er staan op dit moment wat leuke dingen op het programma zoals het aanschaffen van een mooie nieuwe camera, me voorbereiden op mijn nieuwe opleiding aan het AMFI en het vaker posten en meer bezig zijn met mijn blog. Ik ben zelf erg ambitieus en heb heel veel zin weer meer met mijn blog bezig te zijn; natuurlijk heb ik nu ook veel vrije tijd aangezien ik mijn middelbare school vorige week heb afgerond! 

Morgen hoor ik of ik geslaagd ben of niet, en ik ben nu al enorm zenuwachtig. Als het goed is belt mijn mentor me morgen tussen 1 en 3, ik hoop zo dat ik geslaagd ben, het enige struikelblok is die 5,5 gemiddeld die je moet halen voor je centrale examens.. Maar ik ga me nu proberen af te leiden en er niet aan proberen te denken!

Aangezien ik net uit Griekenland kom, was ik gisteren nog volledig in de zomerstemming (in de middag dan; want in de avond kon ik niet naar buiten zonder een dik vest en zwarte boots) en daarom droeg ik mijn Levi's shortje en een top met een zomers kleurtje. Ik hoorde dat het de afgelopen week erg mooi weer was in Nederland en ben erg benieuwd naar wat jullie de afgelopen weken hebben gedragen. Ik zal in de loop van de maand vaker zomerposts gaan maken, aangezien iedereen natuurlijk op vakantie gaat en je er daar ook fashionable uit wil zien! 

Helaas ben ik in Griekenland in glas gaan staan, waardoor er 2 hechtingen in mijn voet zitten. Hierdoor kan ik - tot nu toe - slechts 2 paar schoenen dragen om de simpele reden dat de rest gewoon te veel pijn doet! Volgende week dinsdag mogen de hechtingen eruit gelukkig, dus het valt allemaal mee, maar wel flink balen dat dit mij dan weer gebeurt tijdens mijn examenreis! Ik kon hierdoor ook niet de laatste dag bunjeejumpen, wat ik toch wel heel graag wilde: dus dat staat op mijn to do - lijstje voor de komende jaren!


» Follow On diraĆ®t que c'est la mode on facebook

11 opmerkingen:

 1. Balen van dat glas! en ik hoop voor je dat je bent geslaagd! Leuke outfit, mijn zomeroutfit staat wel op mijn blog:$

  Liefs idwerd,
  invisiblecreations.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cute look!
  Love Levi's!
  www.rsrue.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fris kleurtje op je topje! :D
  ERg mooi en leuk verhaaltje ook :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleur top! En beterschap met je voet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke, maar simpele outfit! :D
  Balen van dat glas in je voet zeg!
  Hopelijk ben je geslaagd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie basic outfit! Ik ben bekend met de zenuwen, hopelijk ben je geslaagd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Ik krijg vandaag ook de uitslag, hopelijk zijn we allebei geslaagd!
  Veel beterschap met je voet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke short! xxx
  ik ga je followen :)

  BeantwoordenVerwijderen