donderdag, mei 23, 2013

Hidden Treasures


Zoals jullie al weten ben ik op zoek naar de perfecte Balenciaga-namaak van de prachtige buckle strap schoenen (zie hier). Laatst was ik weer online op zoek naar leuke items en zag ik deze schoenen voorbij komen die er verdacht veel op lijken! Ik vind ze heel erg mooi, het leer ziet er goed uit en de punt maakt dat de schoen een classy uitstraling heeft. Ik heb zelf puntige cowboylaarsjes maar ik moet toegeven dat ik deze toch weinig draag, ik ben meer van de iets stoerdere boots. Ik vind daarom ook dat deze schoen misschien weer nét iets te classy is - ook in vergelijking met de echte Balenciaga schoenen. 

Ze zijn te koop op een webshop genaamd Thrifted and Modern, en ze kosten 218$ (als je dit omrekent is het ongeveer 169€). De prijs valt erg mee als je kijkt naar de 980€ die je neerlegt voor de Balenciaga schoenen. Toch ga ik deze schoenen niet aanschaffen omdat ik ten eerste blut ben door alle vakantie-aankoopjes van de laatste weken - oeps! - en ten tweede vind ik ze dus te klassiek voor mijn stijl. De webshop zelf vind ik erg leuk, ze verkopen leuke dingen: zowel kleding als mooie statement-necklaces en andere accessoires. Om de site te bezoeken klik je: hier!

Ik vind het zelf altijd erg leuk om zulke hidden treasures te ontdekken! Misschien denken jullie er over na om zulk soort schoenen ook aan te schaffen? En willen jullie dan liever een schoen die een stoere uitstraling heeft of juist liever een schoen met een klassieke uitstraling?

» Volg On diraît que c'est la mode op facebook

11 opmerkingen:

 1. echt heel mooi schoenen, ik zou zelf ook graag zoiets willen :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zijn ze wel, maar nog steeds duur!
  Misschien vind je het leuk om mee te doen met mijn give-away?

  Liefs, Ypie
  Oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ze wel erg leuk, maar Balenciagas zijn het inderdaad nog niet... ;)

  X Marjolein - Never Too Polished.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind stoerder ook mooi, bij topshop lijken ze wel echt meer op balenciaga!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn heel erg mooi, maar deze look-a-likes zijn dan nog wel wat prijzig inderdaad, jammer. Ik zou zelf liever dan een schoen willen met een klassieke uitstraling!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel erg mooi, helaas enorm prijzig, maar oh zo mooi.
  Liefs

  www.blamethefireworks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah die zijn zo leuk , ik vind ze vooral leuk met een beetje een ronde neus.
  Leuk dat je steeds reacties achterlaat , ik volg je nu ook. :)
  Liefs,
  Lindsey.
  http://sparksandfairytales.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen