woensdag, april 03, 2013

10000 & 100


Vandaag post ik mijn 100ste bericht, en als dat geen reden voor een feestje is, dan worden daar de 10.000 views nog bij opgeteld die ik vandaag bereikt heb! Zonder jullie was dit natuurlijk nooit gelukt en ik had niet gedacht dat ik binnen 5 maanden zó veel kijkers zou weten te trekken! Ik wil daarom jullie allemaal heel erg bedanken voor de lieve comments die ik op mijn posts heb gekregen en ik hoop dat mijn blog nog veel meer bekeken gaat worden in de komende maanden. 

Naast mijn lieve followers wil ik ook mijn vriendinnen bedanken voor de inspiratie, en zelfs de mensen om mij heen die me geïnspireerd hebben tot het schrijven van interessante artikelen. Ik zal in het vervolg vaker outfitposts gaan maken, iets wat ik aan het begin van mijn blogexperience nooit had durven doen! Verder zal ik natuurlijk doorgaan met schrijven en proberen elke dag een post te plaatsen, wat mij tot nu toe aardig goed is afgegaan!

Is er iets wat je vaker op mijn blog zou willen zien? Of heb je vragen? Stuur me een mailtje, bericht me op facebook of laat hieronder een comment achter.

» Volg On diraît que c'est la mode op facebook
» Mail me op florienmes@hotmail.com

10 opmerkingen:

 1. Super dat je nu al 10000 pageviews hebt! Ik heb vandaag de 15000 behaald! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik heb laatst ook mijn 100ste post behaald, dat doorzettingsvermogen doet het hem goed!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En ik volg je nu op bloglovin :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw supergoed! Proficiat, ik hoop dat ik dat ook ooit behaal die 100 post's en 10.000 views :D

  Liefs, leen

  BeantwoordenVerwijderen