donderdag, februari 28, 2013

What about my Nails?

Er zijn veel bloggers die zich bezig houden met nagellak, nu ben ik daar een grote uitzondering op. Ik wil al zo'n 3 maanden mijn nagels weer een keertje gaan lakken, maar ben hier simpelweg gewoon veel te lui voor. Ik vind het wel leuk om al die 'Nagellak-Stash'-filmpjes van andere bloggers te bekijken, maar er is iets waar ik echt helemaal niet tegen kan. Ik word echt helemaal ibbelig en naar van het woord: 'Lakje'. ''Dit lakje komt van essence en was 2 euro'', ''Deze lakjes gebruik ik nooit meer, ik weet niet waarom ze nog in mijn stash zitten'', ''Ik vind dit zwarte lakje helemaal te gek''. Mensen: zeg gewoon 'Deze kleur nagellak', want van het woord 'lakje' krijg ik rillingen over mijn lichaam. Waarom eigenlijk? Omdat het klinkt alsof je met een kwast een nieuw 'lakje' aanbrengt op bijvoorbeeld een vloer of een tafel. Ook klinkt het heel raar. 

Nu ik toch bezig ben, zal ik maar iets laten zien van mijn eigen nagellak. Toen ik mijn kamer doorzocht naar nagellak, zijn dit de enige potjes die ik kon vinden. Ik weet het, het is een trieste boel.
1. Rimmel Londen rode nagellak - dit is de enige nagellak die ik nu voor de tweede keer heb gekocht, hij blijft lang zitten en staat supermooi! Wat erg handig is, is het dikke kwastje.

2. Catrice oranje nagellak - deze heb ik vorig jaar voor koninginnedag aangeschaft.

3. Catrice beige/bruine nagellak - deze heb ik ooit gekregen en een paar keer opgedaan, verder niet heel veel speciaals. Staat wel erg mooi als je 2 of 3 lagen doet.

4. Essence gele nagellak - nog nooit uitgeprobeerd, ik vind gele nagels sowieso niet helemaal geweldig staan, behalve als het echt neon-geel is, maar dat is dit niet. Deze ooit als cadeautje bij een gala gekregen.

5. OPI blauwe nagellak - jaaa deze is echt heel erg chill! Ooit in Frankrijk aangeschaft, hij dekt erg mooi. Jammer dat ik hem een week geleden pas weer terugvond, misschien doe ik hem vanmiddag op.

6. HEMA doorzichtige nagellak - deze draag ik nog wel vaak, je kan namelijk met een doorzichtige kleur niet uitschieten, wat erg fijn is! Ook vind ik een subtiele glans erg mooi staan!

2 opmerkingen:

  1. De eerste en de vierde zijn echt mijn favoriet! Leuk om te zien! Ik volg je met GFC en bloglovin' volg je terug?
    http://fashionskillsforyou.blogspot.com/
    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha oh wauw, ik heb echt veel te veel nagellak, liever had ik ook gewoon heel weinig maar wel hele mooie :) En ze drogen ook uit enzo, die 'lakjes'. Vreselijk woord inderdaad. Geel op mijn nagels vind ik trouwens wel wat.

    BeantwoordenVerwijderen