dinsdag, februari 19, 2013

Home sweet Home

Vest Vila | Top H&M
EINDELIJK weer thuis! Na een reis van ruim 5 uur, wat we in 2,5 uur hadden kunnen doen, ben ik weer thuis. Met mijn vriend heb ik een lang weekend in mijn huisje in Friesland doorgebracht, maar op de terugweg zat het openbaar vervoer ons nogal tegen. Snel mijn rijbewijs maar een keertje halen dan.. Wel echt heel fijn dat het vakantie is! Hier een paar random fotootjes van vandaag. Hopelijk wordt het snel warmer buiten, ik ben die kou wel echt helemaal zat nu. Op de onderste foto staan mijn zusjes' heerlijke beenwarmers/sokken die ze nooit aandoet. Over mijn zusje gesproken, die aap zit nu met d'r verwende kont in de sneeuw bij een vriendin. Jaloers!8 opmerkingen:

 1. Leuke post!

  Ik heb alleen een kleine tip voor je: probeer op de spelling te letten. ZO schrijf je mn, terwijl het m'n of mijn moet zijn. Mijn zusjes is meervoud, dus het werkwoord wordt dan aandoen.

  Het is maar een tip; wat je ermee doet mag je zelf weten!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opbouwende kritiek is altijd fijn, daar leer ik nog iets van! Ik heb inderdaad een afwijking dat ik al snel 'mn' schrijf in plaats van mijn. Mijn zusjes' ging over de beenwarmers, dus het moet dan wel aandoet zijn :) X

   Verwijderen
 2. Leuk artikel! Ik ben jaloers op je zusje haha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Met wat bewerk jij ze? :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Deze zijn bewerkt met befunky.com, een site waar ik verslaafd aan ben haha! Maar ik probeer photoshop onder controle te krijgen op dit moment.

   Verwijderen
 4. Leuke foto's! EN ik ben jaloers dat je al vakantie hebt, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, geweldig, die laatste foto! (:

  BeantwoordenVerwijderen